Handelsbetingelser for Paradisslik.dk

Betaling

Paradisslik.dk modtager online betalinger med; Visa, Mastercard, Mobilepay.

Betaling vil først blive trukket på din konto, når den fysiske vare afsendes eller det virtuelle produkt er oprettet med mindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre.

Ved betaling med Visa Electron og Mastercard Debit, som er debitkort, vil betalingen blive reserveret på din konto i overensstemmelse med vilkårene for dit kort, indtil vi trækker eller afviser betalingen.

Alle beløb på hjemmesiden er inklusiv moms.

Hjemmesiden bruger følgende valutaer til prissætning:

Danmark – Kroner (DKK)

Paradisslik IS benytter en sikker betalingsserver, der krypterer alle oplysninger med SSL protokol hvilket betyder din data er sikker og ikke kan læses af andre udefrakommende.

Paradisslik’s egen hjemmeside bruger ligeledes kryptering med SSL protokol.

Levering

Leveringstiden for din ordre er 1–2 hverdage efter afsendelse, i normale tider. Under travlhed kan der forekomme længere leveringstid.

Vi sender pakker mandag-fredag, leveringstiden er fra afsendelsesdagen 1-2 dage.

Mulighed for afhentning på vores adresse hver fredag mellem kl. 15.45 og 16.45.

Leveringsområde: Danmark

Paradisslik IS afsender varer med følgende: DAO Home, DAO Shop og Postnord pakkeshop.

Fragten ligger på kr. 29,- for Postnord Pakkeshop.

Fragten ligger på kr. 29,- for DAO Home, Dao Shop.

Levering med DAO vil du altid modtage et track and trace nr., så du kan følge din pakke, fra vores lager og hjem til dig.

Hvis du bor i en låst opgang eller det ikke er muligt for Dao at lave en hjemmelevering af din pakke, vil din pakke blive omdirigeret til en pakkeshop i nærheden af din adresse. Pakken vil kunne afhentes 24 timer efter pakken er forsøgt leveret.

Levering med Dao stilles et sikkert og forsvarligt sted på din adresse, men er altid på eget ansvar. Paradisslik IS kan ikke drages til ansvar for bortkomne forsendelser eller beskadigede pakker.

Ved bortkommet pakke, beskadiget forsendelse, rettes alt reklamation til den valgte fragtleverandør med henblik på refundering.

Fortrydelsesret

Der gives ikke fortrydelsesret på varer købt i vores webshop, da varen er af sådan art, at der i henhold til dansk lovgivning ikke kan eller bør ydes returret.

Det er heller ikke muligt at få annulleret sin ordre efter bestilling, da ordrerne bliver pakket umiddelbart efter modtagelse.

Læs mere på forbrugerombudsmandens hjemmeside.